Nieuwe terminals - nieuw app concept - nieuw niveau van perfectie

Overzicht

Kaba B-inspired - System Overview
Kaba B-inspired - System Overview

Met Kaba B-inspired, het nieuwe Kaba-informatiesysteem, kan uw personeel tijd besparen op de onderlinge communicatie en het vinden van informatie. U installeert gewoon de apps die u nodig hebt. Niet meer en niet minder. Als u er later nog een nodig hebt, voegt u deze gewoon toe.

Eigenschappen

De manier waarop wij vandaag en morgen communiceren

 • Efficiënt: Neem gemakkelijk contact op met al het personeel om kwesties te bespreken. Bespaar tijd en vereenvoudig communicatieprocessen.
 • Eenvoudig: Probleemloze installatie, werking, onderhoud en uitbreiding. Kies alleen de modules die u nu daadwerkelijk gaat gebruiken. U kunt nieuwe functies later toevoegen.
 • Flexibel: De modulaire structuur van het systeem betekent dat het bij verschillende industrietakken ingezet kan worden. Dit maakt de communicatie voor iedereen prettiger.

Applicaties

De Kaba Terminal 97 00 is in drie verschillende varianten beschikbaar, zodat u altijd een terminal kunt samenstellen die naadloos aansluit bij uw behoeften.

In uitbreidingsvariant 1 krijgt u met de Kaba Terminal 97 20 de beschikking over een apparaat dat u alle functies biedt die u voor een betrouwbare tijdregistratie in uw bedrijf nodig hebt.

Bij de Met de volgende uitbreidingsvariant biedt, de Kaba Terminal 97 40, heeft u daarnaast de mogelijkheid om toegangscontrolefuncties te gebruiken. Deze variant biedt deurbewaking en besturing, evenals het op CardLink aansluiten van offline deurcomponenten.

De Kaba Terminal 97 60 is standaard uitgerust met een ononderbroken stroomvoorziening, zodat u goed bent voorbereid bent op eventuele stroomuitval. Uitbreidingsvariant 3 bevat een camera en kan meer dan 10.000 medewerkers beheren.

Documenten

 • Kaba B-inspired

  Kaba B-inspired

  Information - Communication - Perfection

  • pdf
  • 2,15 MB
  • Brochures en factsheets