Kaba bestekservice uitgebreid

De BouwConnect Bibliotheek is de centrale informatiebron van eenduidige product- en bouwdeeldefinities. Naast een enorme hoeveelheid volledig gespecificeerde producten van fabrikanten bevat de Bibliotheek ook abstracte bouwdelen. Deze producten en bouwdelen en het feit dat deze direct in de software kunnen worden toegepast, zorgen ervoor dat alle partijen individueel veel sneller kunnen werken.

Reeds enkele jaren zijn onze beveiligingsdeuren en tourniquets vindbaar in de Bouwconnect Bibliotheek. Vanaf nu zijn ook de Kaba sluit- en toegangscontrolesystemen toegevoegd. Architecten, bestekschrijvers, maar ook installatiebedrijven en dealers worden alle relevante gegevens betreffende onze producten en oplossingen geboden.

Deze informatie is ook via onze website eenvoudig te benaderen. Kies voor “architectentool” op de homepage. Op basis van de teksten en filtervragen maakt u de keuze voor de juiste oplossing en treft u direct de bijbehorende producteigenschappen, bestekservice, media en eventuele CAD tekeningen aan.

U kunt ook de rechtstreekse link gebruiken: http://bouwconnect.kaba.nl/.