Offices HGK_04_019
Offices HGK_04_019


Data beveiliging en bescherming boven alles

Overheidsinstellingen dienen maximale beveiliging te garanderen zonder teveel barrières op te werpen voor de burger. Het beschermen van data is logischerwijze één van de belangrijke redenen hiervoor. Kwetsbare ruimten en gevoelige informatie dienen te worden beschermd tegen inzage door ongeautoriseerde personen. Intelligente sluit- en toegangscontrolesystemen met registratiefunctie zijn vereist voor het zeker stellen van de noodzakelijke combinatie van controle en flexibiliteit.

Kaba heeft de oplossing

Wij bieden complete geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor overheidsgebouwen en -instellingen, inclusief tijdregistratie en aanwezigheidscontrole. Daartoe behoren ook state-of-the-art componenten voor biometrische identificatie en RFID (radio frequency identification) toepassingen en gepatenteerde mechanische sluitsystemen welke controle combineert met flexibiliteit.

Ons pakket van elektronische en mechanische systemen bieden de ideale mogelijkheid voor het opslaan en bewaren van belangrijke en waardevolle documenten.