Stadion Arena_06_123
Stadion Arena_06_123


Vermaak zonder zorgen

Bij grote sport- en culturele evenementen, zoals voetbalwedstrijden en popconcerten, dienen op de locatie in korte tijd duizenden mensen naar binnen en naar buiten worden geleid. Dat vereist zorgvuldige planning en efficiënte controle. Het is zaak de juiste balans te vinden tussen beveiliging, efficiëntie en bewegingsvrijheid.

Idealiter wordt toegangscontrole gekoppeld aan het ticketing systeem zodat bezoekers snel en gemakkelijk de locatie kunnen betreden. Dit wordt door moderne technologieën zoals barcode scanning en biometrische identificatie ondersteund. In een noodsituatie moeten de bezoekers in staat zijn de locatie in korte tijd via de aangewezen vluchtroutes te verlaten zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.

Kaba heeft de oplossing

Met onze complete assortiment toegangsoplossingen voor sportstadions en recreatie locaties bereiken we de hoogste standaarden voor betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie en wordt gelijkertijd voldaan aan alle internationale beveiligingseisen. Het assortiment bevat een breed pakket aan tourniquets, draaikruizen en draaideuren die zorgen voor efficiënt persoonsverkeer. Onze tourniquets kunnen worden geïntegreerd met elk gangbaar ticketing systeem. Moderne stadions zijn steeds vaker een multifunctioneel complex met restaurants, hotels en conferentieruimten. Daarom zijn onze toegangscontrole en beveiligingsoplossingen ontworpen voor naadloze integratie in bestaande systemen. Onze oplossingen voldoen zowel aan alle wettelijke beveiligingsvoorschriften als aan een uniek en functioneel design.