Industry_03_032
Industry_03_032


De vitale infrastructuur optimaal beveiligd

Publieke, en soms private aanbieders van energie, water, telecommunicatie, afvalverwerking en recycling vormen het centrale zenuwcentrum van elke moderne samenleving. Zonder deze vitale infrastructuur functioneert er niets, wat betekent dat de beveiliging gewaarborgd moet zijn.

Tot de bedreigingen van deze infrastructuur behoren ongelukken, vandalisme, diefstal, sabotage en zelfs terrorisme. Utiliteitsbedrijven dienen niet enkel de centrale controleruimten en servers te beschermen, maar niet in de laatste plaats ook de decentrale faciliteiten in buitengebieden. Om verzekerd te zijn van ononderbroken levering is gegarandeerde 24/7 beveiliging noodzakelijk, terwijl personeel te allen tijden toegang moet kunnen krijgen. Als laatste is van belang dat regelmatig onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, waarbij geregeld andere personen worden ingezet.

Kaba heeft de oplossing

Onze toegangscontrole- en beveiligingssystemen bieden betrouwbare beveiliging voor utiliteitsbedrijven door de inzet van zowel mechanische als elektronische producten. “Flexibele beperking” is ons motto. Ons assortiment bevat ook tijdregistratieterminals voor arbeid buiten kantoor welke in moderne ERP systemen als SAP kunnen worden geïntegreerd.

High-security modules zijn ontworpen voor gebruik bij decentrale, maar gevoelige faciliteiten; andere zijn speciaal ontworpen ter beveiliging van laptops, gereedschap, etc.