Industry_06_063
Industry_06_063


Beveiliging gecombineerd met data registratie

Binnen een typisch industriële onderneming voeren medewerkers verschillende taken in diverse faciliteiten en gebouwen uit. Zeker als het bedrijf gebruik maakt van ploegendienst, zullen er veel verkeersstromen van het personeel zijn. En bezoekers dienen binnen bepaalde gebieden worden gehouden. Specifieke regels en toegangsautorisaties zijn nodig voor gevoelige en vitale gebieden zoals ontwikkelingsafdelingen, cleanrooms en serverruimtes.

Compromitterende situaties ontstaan ​​vaak als gevolg van ongecontroleerd verkeer van personen: verloren of gestolen sleutels, gevoelige apparatuur wordt gebruikt door onbevoegde personen, gezondheids- en fysieke schade, diefstal van gegevens, etc. Een intelligent systeem combineert toegangscontrole met operationele gegevens en tijdregistratie is noodzakelijk om controle en goed overzicht te houden.

Kaba heeft de oplossing

Dankzij onze kennis van de productieprocessen, zijn we in staat om productiebedrijven een toegangbeveiligingsoplossing op maat te bieden. Met onze efficiënte toegangscontrole systemen kunnen we aan alle beveiligings- en veiligheidseisen voldoen, bestaande uit beveiligingsdeuren, slagbomen, tourniquets, kaartlezers en zelfs biometrische identificatie. Kaba's intelligente tijd- en dataregistratie systemen maken een gedetailleerde analyse van de arbeidskosten en het optimaliseren van de manier waarop activiteiten worden georganiseerd.

Al onze Workforce Management systemen kunnen naadloos worden geïntegreerd in moderne ERP-systemen zoals SAP, Oracle, AX en Peoplesoft.