Werktijdregistratie

De B-web 95 00 terminals voor de verzamelen van bedrijfsgegevens op de werkplek

De sleutel voor een succesvolle productiefaciliteit is optimale output. Om dit te bereiken moet u een nauwkeurig beeld hebben van gegevens die relevant zijn voor machinecapaciteit, voorraad, kwaliteit, onderhoud en tijd-en-werk. Het verzamelen van deze gegevens op de gebruikelijke manier kan gecompliceerd en duur zijn. De beste oplossing is een efficiënt werkplek-systeem.

De gebruiksvriendelijke B-web 95 00 terminals automatiseren en optimaliseren het gegevensverzamelingsproces doordat het in uw ERP-systeem geïntegreerd wordt. Dit maakt onmiddellijke en periodieke rapportage makkelijker. Zij zijn robuust en hebben een krasbestendig glazen oppervlak: ideaal voor een industriële omgeving. Een flexibel, beschermend kader en een metalen behuizing geven indien nodig nog extra bescherming.

De stijlvolle terminals zijn ook erg gemakkelijk te installeren en eenvoudig te hanteren. Zij zijn flexibel, modulair en kunnen aan uw exacte vereisten aangepast worden. U kunt ze zelfs gebruiken voor tijdregistratie- en aanwezigheidsdoeleinden, en functionaliteiten toevoegen als er nieuwe zaken vereist worden.

Kaba terminals kunnen naadloos geïntegreerd worden in diverse werktijdregistratie applicaties, leverbaar via gespecialiseerde Kaba Partners . De terminals kunnen ook direct in uw ERP systeem geïntegreerd worden.