http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

Werktijdregistratie

De B-web 95 00 terminals voor de verzamelen van bedrijfsgegevens op de werkplek

  • Werktijdregistratie - B-web 95 20

    Heeft een standaard toepassingenpakket geschikt voor lage en normale systeemvereisten ...

  • Werktijdregistratie - B-web 95 40

    Voor normale en complexe vereisten en grote organisaties. Deze terminal wordt geleverd met een uitgebreid functiepakket.

  • Multifunctionele terminal B-Net 95 80

    De multifunctionele terminal B-Net 95 80 van Kaba kan op heel veel manieren worden ingezet. Werden terminals tot nu toe meestal voor een zeer…

De sleutel voor een succesvolle productiefaciliteit is optimale output. Om dit te bereiken moet u een nauwkeurig beeld hebben van gegevens die relevant zijn voor machinecapaciteit, voorraad, kwaliteit, onderhoud en tijd-en-werk. Het verzamelen van deze gegevens op de gebruikelijke manier kan gecompliceerd en duur zijn. De beste oplossing is een efficiënt werkplek-systeem.

De gebruiksvriendelijke B-web 95 00 terminals automatiseren en optimaliseren het gegevensverzamelingsproces doordat het in uw ERP-systeem geïntegreerd wordt. Dit maakt onmiddellijke en periodieke rapportage makkelijker. Zij zijn robuust en hebben een krasbestendig glazen oppervlak: ideaal voor een industriële omgeving. Een flexibel, beschermend kader en een metalen behuizing geven indien nodig nog extra bescherming.

De stijlvolle terminals zijn ook erg gemakkelijk te installeren en eenvoudig te hanteren. Zij zijn flexibel, modulair en kunnen aan uw exacte vereisten aangepast worden. U kunt ze zelfs gebruiken voor tijdregistratie- en aanwezigheidsdoeleinden, en functionaliteiten toevoegen als er nieuwe zaken vereist worden.

Kaba terminals kunnen naadloos geïntegreerd worden in diverse werktijdregistratie applicaties, leverbaar via gespecialiseerde Kaba Partners . De terminals kunnen ook direct in uw ERP systeem geïntegreerd worden.