http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

Tijdregistratie

B-web 93 00 tijdregistratie- en aanwezigheidsterminals

  • Tijdregistratie - B-web 93 20

    Voor toepassing bij lage of middel hoge tijd- & aanwezigheids eisen. Het scherm is makkelijk te lezen en heeft een capacitief toetsenbord.

  • Tijdregistratie - B-web 93 40

    Een timemanagement-terminal voor middelgrote organisaties. Hij heeft "Guide by Light", een intuïtief concept dat nauwkeurig en veilig is.

  • Tijdregistratie - B-web 93 60

    De “top end” terminal in deze reeks, met veel uitgekiende tijdregistratie- & aanwezigheidsmogelijkheden. De terminal is zo flexibel dat u deze…

Betalingsfouten op de loonlijst, onder- of overbezetting en inefficiënte tijdregistratie kunnen u aanzienlijke bedragen kosten.

Wilt u de productiviteit verhogen van werknemers die vaak te laat zijn, lange pauzes nemen zonder hiervoor toestemming te vragen, of te vroeg naar huis gaan? Neemt in- en uitklokken en urenregistratie te veel tijd in beslag? Moet u voor de verzekering bijhouden welke invloed ongelukken en ziekte op de personeelsbezetting hebben?

De B-web 93 00 terminals lossen de bovenstaande problemen op door uw gegevensregistratie te automatiseren en ad hoc en periodieke rapportage te vergemakkelijken. De stijlvolle terminals zijn eenvoudig te installeren, gemakkelijk om mee te werken en kunnen exact aan uw vereisten worden aangepast. Zij kunnen in uw ERP-systeem geïntegreerd worden en upgraden is altijd mogelijk, zonder de noodzaak voor vervanging.

Kaba terminals kunnen naadloos geïntegreerd worden in tijdregistratie en aanwezigheids applicaties met behulp van de beproefde B-COMM communicatie software. Tijdregistratie en toegangscontrole applicaties zijn leverbaar via gespecialiseerde Kaba Partners, ook in combinatie met toegangscontrole. De terminals kunnen ook direct in uw ERP systeem geïntegreerd worden.