http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

B-inspired Informatiesysteem

B-inspired - Informatie - communicatie - perfectie

De effectiviteit en efficiëntie van uw communicatiemethode met uw personeel heeft een grote invloed op uw winstmarges. De informatie die u moet beheren, gaat om zaken omvatten als tijd- en aanwezigheidregistratie, veiligheidsmedelingen, bezoekerregistratie, centraal informatiepunt, en nog veel meer.

Kaba B-inspired is een prachtig, eenvoudig en flexibel informatiesysteem waarmee u de communicatie met uw personeel kunt optimaliseren. Het bestaat uit communicatieterminals en apps die exact aan uw behoeften aangepast worden.

De moderne terminals hebben de allernieuwste hulpmiddelen zoals een krasbestendig scherm, draadloze communicatie, high-definition camera, geïntegreerde microfoon, luidspreker, videofunctie en nog veel meer.

 • Systeemoverzicht

  Bespaar tijd op het communiceren met uw personeel, het registreren van urengegevens, boekingen en het verspreiden van correcte bedrijfinformatie.

 • Apps

  Unieke nieuwe functionele veelzijdigheid. Gebruik alleen de functionaliteit die u nu nodig hebt en voeg later meer toe, als uw eisen veranderen.

 • App-ontwikkeling

  Kaba biedt niet alleen standaard apps. Binnenkort kunt u profiteren van apps voor de kantine, enquêtes, vergaderzalen reserveren, veiligheid…

 • B-web 97 00

  Deze ultramoderne terminal biedt een brede keuze aan tijdregistratiefuncties. Het gebruikt apps op een touchscreen dat briljant en duidelijk is.

 • B-web 96 00

  Deze terminal is de ideale startersoplossing voor eenvoudige tijdregistratietoepassingen. Het heeft een aantrekkelijk, compact ontwerp met…

 • Communicatie software B+

  B+ is de nieuwe gebruikers- en communicatiesoftware die wordt gebruikt om de B-web 97 00 of de B-Web 96 00-terminals met alle beschreven…

 • mobiele Toepassingen

  Stelt u zich eens voor: een systeem dat niet alleen via terminals werkt, maar ook via smartphones, computers en tablets.