ERP-oplossingen

ERP Integrated Solutions
ERP Integrated Solutions

Kaba is een leidende producent van geïntegreerde subsysteemoplossingen voor tijdregistratie, toegangscontrole en registratie van bedrijfsgegevens.

Met Kaba B-COMM ERP 4-oplossingen slaat u de brug tussen de voorgecalculeerde gegevens binnen uw ERP-systeem en de werkelijke operationele real-time gegevens.

Het marktsucces van onze ERP-oplossingen is te danken aan:

Ervaring

Al meer dan twee decennia werken we nauw samen met ERP-producenten. Het resultaat zijn succesvolle, gecertificeerde subsystemen die aan alle eisen voldoen.

Advies

Onze medewerkers van het ERP-team zijn uiterst gemotiveerde specialisten met een pak knowhow op het gebied van ERP-interfaces, communicatie, tijdregistratie, toegangscontrole, registratie van bedrijfsgegevens en de technologie van onze terminals.

Hardware

Kaba biedt alle nodige hardware: van de sleutel tot de tijdregistratie en complexe systemen die één geautoriseerde persoon doorlaten.

Software

B-COMM ERP 4 wordt voortdurend aan de nieuwste ontwikkelingen van de ERP-producenten aangepast en op die manier steeds up-to-date gehouden. Met een hele reeks nuttige modules bij B-COMM ERP 4 bieden wij een modulair systeem van uiterst flexibele software-oplossingen aan.

Internationaal karakter

De meer dan 1.450 klanten van Kaba op het gebied van ERP zijn over de hele wereld verspreid. Onze ERP-oplossingen worden in meer dan 60 landen en op de 5 continenten door tevreden klanten gebruikt.

Partnerallianties

Als uw eisen verder gaan dan de standaardoplossingen, kunnen uw wensen met onze partneroplossingen werkelijkheid worden.

SAP Gold Partner

ERP-oplossingen voor SAP-gebruikers

Profiteer van de volledige integratie in SAP en de automatische, veilige en foutloze uitwisseling van gegevens. Meer dan 1.450 SAP-klanten wereldwijd stellen hun vertrouwen in de oplossingen van Kaba.

Lees Meer
SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign

Deze in SAP Business ByDesign geïntegreerde oplossing is bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen die alles in een systeem willen hebben.

Lees Meer
Microsoft Dynamics AX Integrated Kaba interface

ERP-oplossingen voor Microsoft Dynamics AX

Met deze oplossing registreert u bedrijfsgegevens automatisch voor uw Microsoft Dynamics AX systeem.

Lees Meer
B-COMM-ERP HR-Access

HR Access – tijdregistratieoplossing voor HR Access personeelsmanagement

Deze oplossing bestaat uit hard- en software en is een geïntegreerd systeem voor de soepele gegevensuitwisseling met HR Access Suite 7 en Suite 9.

Lees Meer
Office

Projectservices

Wij bieden u een ruim aanbod aan services aan.

Lees Meer