http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

ERP-oplossingen

SAP NetWeaver

Kaba is de leidinggevende producent van subsystemen voor tijdregistratie, toegangscontrole en registratie van bedrijfsgegevens met SAP. Meer dan 1.100 SAP-klanten maken gebruik van Kaba oplossingen.

B-COMM®ERP voor SAP® ERP is communicatiesoftware voor het verbinden van Kaba terminals met SAP-systemen (releases vanaf 3.1). 

De kern van deze software is een SAP-gecertificeerde interface, die de probleemloze uitwisseling van gegevens tussen de SAP-modules en de gegevensregistratieperiferie garandeert.

Deze interface wordt steeds aan de nieuwe ontwikkelingen van SAP aangepast.
B-COMM®ERP voor SAP® ERP biedt u gecertificeerde communicatie via RFC en IDoc, via ALE, XML en de Business Connector of via XI en SAP Portals als "Powered by SAP NetWeaver"-oplossing. 

Het onderhoud van de gegevens gebeurt uitsluitend in het SAP-systeem. B-COMM®ERP voor SAP® ERP verandert de stamgegevens of al geregistreerde gegevens niet. Wel worden in het ERP-systeem aanwezige gegevens door het Kaba subsysteem gebruikt, bijvoorbeeld om persoonlijke lijsten op de terminal weer te geven of om HTML-tijdbewijzen en CATS-functies te gebruiken. 

We werken nauw samen met SAP-partners en -consultingbedrijven om de optimale customizing bij u te garanderen. 

We zijn al jaren lid van de DSAG-gebruikersgroepen van HR, PP en SAP NetWeaver. We stellen ons tot doel bij een nieuwe SAP-ontwikkeling een van de eerste drie gecertificeerde partners te zijn.

Kom via de volgende links meer te weten over onze SAP oplossingen voor
tijdregistratie
toegangscontrole of
registratie van bedrijfsgegevens met B-COMM®ERP voor SAP® ERP.

Met Kaba exos 9300 staat u een sterk en zelfstandig toegangscontrolesysteem ter beschikking. 

Verder bestaan er nog een hele reeks zogenaamde "add-ons".
Dat zijn kleine, maar fijne extra modules bij B-COMM®ERP voor SAP® ERP, die het leven en werken vereenvoudigen. Ze dekken functies af die niet in de prestatie-omvang van SAP inbegrepen zijn, maar door de ondernemingen bij dagdagelijkse bedrijfsprocessen bijkomend vereist zijn. Voorbeelden hiervan zijn: administratie van bezoekers en derdenfirma's, alarmmanagement, decentrale deuropening, aanwezigheidsoverzicht enz.