Mechanische Sluitsystemen

Betrouwbare mechanische sluitsystemen met de modernste technologie

Mechanische sluitsystemen zijn de gemakkelijkste en veiligste manier om uw bezittingen te beschermen. De mechanische sluitsystemen van Kaba worden algemeen gezien als toonaangevend qua veiligheid en techniek en kunnen in combinatie met elektronische sloten en toegangsbeheersystemen gebruikt worden.

Kaba heeft ook honderden geregistreerde octrooien. Dit betekent dat Kaba-sleutels niet beschikbaar zijn voor verkoop aan onbevoegden en niet zonder uw toestemming gekopiëerd kunnen worden. Kaba biedt ook een registratiedienst aan, wat de veiligheid van uw sluitsysteem verhoogt.

Mechanische Sluitsystemen - Hoofdsleutelsystemen

Hoofdsleutelsystemen

Een hoofdsleutelsysteem is een sleutelsysteem waarbij bepaalde sleutels een aantal vooraf bepaalde deuren kunnen openen, b.v. één sleutel die alle deuren in een gebouw kan openen.

Lees Meer
Cilindersloten met keersleutels

Profielcilinders met keersleutels

Verfijnd en uitermate veilig sluitsysteem met ultiem gebruiksgemak, omdat de sleutel geen boven- of onderkant heeft.

Lees Meer
Profielcilinder / Cilindersloten Gege pExtraPlus

Profielcilinders met getande sleutels

Profielcilinders met getande sleutels gebruiken beveiligingstechnieken die hun waarde bewezen hebben en zijn zeer economisch in gebruik.

Lees Meer
sicherheitsschloesser

Beveiligingssloten en deursloten

Kaba Gege deursloten en beveiligingssloten zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Het aanbod omvat zowel standaard sloten als inbraakwerende sloten en meerpuntsvergrendelingen.

Lees Meer
beschlaege_2700

Sluitsystemen beslagen / deurbeslagen

Beslagen / deurbeslagen hebben als functie profielcilinders en deursloten tegen inbraak te beschermen.

Lees Meer

Identieke sleutelsystemen - één sleutel voor iedereen

Hoeveel sleutels heeft u aan uw sleutelhanger: vijf, zes, meer zelfs? Met het Kaba en Gege "keyed alike"-systeem van identieke sleutels kunnen alle sloten in uw gebouw met één enkele sleutel geopend worden. Onze sluitcilinders voor insteeksloten, oplegsloten, raamsloten, camlocks, kast- en meubilairsloten, sleutelschakelaars, hangsloten, enz. kunnen allemaal met één identieke sleutelcode gebruikt worden. Voor speciale toegangseisen binnen een identiek sleutelsysteem zijn variaties hierop ook mogelijk. Zie ook hoofdsleutelsystemen.