http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

Toegangscontrole systemen

Kaba exos: complete toegangscontrole

 • Systeemkenmerken

  Door de modulaire en flexibele opbouw van het systeem is het geschikt voor kleine, middelgrote en zeer complexe organisaties.

 • Het CardLink-concept

  Met het CardLink concept verbetert de veiligheid van uw stand-alone sluitsystemen, creëert u een efficiënte en gebruikersvriendelijke bediening, en…

 • Bezoekersbeheer

  Met deze professionele bezoekerbeheer-module bent u verzekert van een gastvrije, efficiëntie en veilige registratie van uw bezoekers.

 • Parkeerplaatsbeheer

  Met de module parkeerbeheer kunt u uw parkeerplaatsen efficiënt beheren, waardoor u kosten kan besparen, wachttijden kan verminderen en CO2 uitstoot…

 • Huurdersbeheer

  Elke huurder kan zelf zijn eigen toegangsrechten beheren in een Multi-user systeem, waarbij privacy gegevens en veiligheid zijn gewaarborgd.

 • Sleutelopslagbeheer

  Bescherm sleutelopslagbeheer op eenvoudige, efficiënte wijze waarbij het traject helemaal gevolgd kan worden. Hierdoor wordt het verlies van sleutels…

 • Mechanisch sleutelbeheer

  Hou overzicht over uw mechanische sleutels naast uw identiteitskaarten, zodat u op ieder moment weet wie welke sleutel heeft.

 • Media/ID pas management

  Makkelijk nieuwe toegangspassen programmeren en uitdelen. Met enkele eenvoudige handelingen worden nieuwe passen aangemaakt of verloren / vergeten…

 • Tijdregistratie en aanwezigheid (T&A)

  Optimaliseer de personeelsproductiviteit en verlaag uw administratiekosten door deze module te gebruiken die direct met uw ERP-systeem communiceert.

 • Integratie van camerabewaking- en alarmsystemen

  Integreer Kaba exos naadloos met camerabewaking- en alarmsystemen, alsmede uw hele IT-infrastructuur.

Het vinden van de balans tussen de wisselende beveiligingsbehoefte van uw bedrijf en de toegankelijkheid is een lastige opgave. Klanten, personeel en leveranciers moeten betrouwbaar en eenvoudig toegang kunnen krijgen terwijl vitale bedrijfsprocessen en gegevens beschermt moeten worden.

Registratie van bezoekers, toegang verlening voor bepaalde ruimten, parkeerbeheer , beheer van sleutelplannen, alarm doormeldingen, identiteitcontrole onmogelijk veel zaken om uw bedrijf te beveiligen. De vraag is hoe zijn al deze mogelijkheden eenvoudig te beheren.

Het antwoord hierop is Kaba exos 9300, een compleet en intelligent toegangscontrolesysteem. U kunt het systeem eenvoudig vanaf één centraal punt beheren en besturen. Of het werk naar verschillende locaties waar ook ter wereld delegeren.

Klik hier voor een grafisch overzicht van alle modules.