Sluitsystemen - hotelsloten


Kaba hotelsloten voor meer comfort en veiligheid

Voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van hotelkamerbeheer klikt u op deze link: Kaba CheckIn

Hotelsloten – Kaba-Saflok Quantum™ RFID

Het contactloze Quantum RFID slot van Kaba-Saflok verbindt een modern en aantrekkelijk design met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronische slotentechnologie. Door de RFID keycard voor de lezer van het slot te houden wordt de deur ontgrendeld.

Kaba-Saflok heeft meer dan 25 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van elektronische sluitsystemen. Het kaartslot voldoet dan ook aan alle eisen van de gebruiker. De Kaba-Saflok-systemen worden wegens de gemakkelijke bediening en de grote bedrijfszekerheid in duizenden hotels wereldwijd gebruikt.

Het slot is tevens verkrijgbaar in een versie voor magneet- en chipkaarten. Enerzijds de bekende en laag geprijsde magneetkaart en aan de andere kant een chipkaart waar onder andere gegevens van het personeel kunnen worden opgeslagen.

Met het nieuwe Messenger Zigbee systeem is het nu mogelijk om het Quantum RFID slot (ook mogelijk bij andere typen sloten) draadloos te laten communiceren met de receptie, housekeeping, technische dienst etc. Complete controle over uw kamers is nu mogelijk door middel van het Zigbee protocol. Klaar voor de toekomst, nu al werkelijkheid.

Klik hier voor meer informatie via onze partner OTD.


generation_E-760
generation_E-760

Hotelsloten - Kaba -Ilco Generation E-760 

Het magneetkaartensluitsysteem Generation E-760 werd speciaal ontwikkeld voor de hotelsector en andere, gelijkaardige sectoren. 

Als compleet zelfstandig systeem garandeert de Generation E-760 een optimale beveiliging van alle hotelingangen. Verder maakt dit systeem een minder complex en meer gastvrij dagverloop mogelijk. 

De Generation E-760 past door haar design bij elke hotelinrichting en hotelstijl. Het systeem E-760 bestaat uit een elektronisch beslag en een zelfvergrendelend veiligheidsslot.

Productvoordelen: 

 • Eenvoudige en snelle montage
 • Eenvoudige, PC-onafhankelijke bediening
 • Geen kosten door sleutelbeheer of -verlies
 • Optimale veiligheid

De elektronische toegangscontrole bestaat uit een verticale kaartinsteeklezer en is heel eenvoudig te bedienen. Het met het beslag gecombineerde veiligheidsinsteekslot is typisch voor de E-760. Een noodopening met hoofdsleutel is geïntegreerd.

Klik hier voor meer informatie via onze partner OTD.

 

oracode
oracode

Hotelsloten - Oracode 660 

De Oracode 660 is een elektronisch gestuurd draadloos toegangscontrolesysteem. De gegenereerde code bevat het ruimtenummer en de vastgelegde toegangstijd. De hotelhouder kan met de passende software "Winkey" een openingscode genereren.

De PC/laptop of de optionele mobiele Psion Workabout zorgt voor een eenvoudige, eenmalige programmering en het uitlezen van de openingsprocessen.

Productvoordelen:
Toegangscontrole door:

 • Variabele vervaltijd van de gebruikerscodes
 • 8 hiërarchieniveaus voor de codetoewijzing
 • Eenvoudige en snelle montage
 • Opslag in het geheugen van de laatste 400 openingen
 • Optimale veiligheid

Eenvoudig te gebruiken en te bedienen door:

 • Snelle generatie van de code door de Winkey-software
 • Gegevenscommunicatie met de PC of Psion terminal door gecodeerde infrarood interface

De Oracode 660 heeft geen kabels nodig en functioneert op 3 standaard 1,5 V AA batterijen. De invoer van de correcte code wordt visueel en akoestisch aan het slot weergegeven. Een code die betrekking heeft op afzonderlijke personen is mogelijk. Er kunnen gebruikersniveaus worden ingesteld voor bijvoorbeeld gasten, personeel of hotelmanagement. Verder kunnen ook toegangstijden worden vastgelegd in de vorm van een tijdvenster.

Klik hier voor meer informatie via onze partner OTD.