Toegangscontrole algemeen

zutrittskontrolle
zutrittskontrolle

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Wij bieden u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert.

Samen met u stellen we een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt. Deze modulair opgebouwde totaaloplossing bieden we indien gewenst enkel vanuit Kaba of in samenwerking met onze partners.

Hieronder beschrijven we enkele mogelijkheden om de toegangscontrole op basis van tijdelijke, ruimtelijke of persoonsgebonden autorisaties te sturen. We starten bij de toegang tot het bedrijfsterrein, gaan verder met de toegangscontrole in het gebouw en beschrijven de verdere beveiliging in het gebouw zelf.


zutrittskontrolle_drehkreuz

Toegangscontrole - toegang tot het bedrijfsterrein

Deze installaties organiseren de toegang van bevoegde personen tot veiligheidsrelevante zones. De robuuste toernikets zijn bijzonder geschikt voor de betrouwbare beveiliging van buiteninstallaties. Samen met badgelezers regelen ze de toegangscontrole op een betrouwbare manier zonder inzet van personeel.

Lees Meer
zk_sicherheitsschleusen

Toegangscontrole - toegang tot het bedrijfsgebouw 1

Bij de ingang zorgen draaideuren en veiligheidssluizen voor extra beveiliging. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende beveiligingsniveaus, gaande van de zuivere autorisatie van medewerkers via kaartlezer of code-toetsenbord tot identiteitscontrole met biometrische systemen.

Lees Meer
sensorschleusen_HSB

Toegangscontrole - toegang tot het bedrijfsgebouw 2

Om de taken van het receptiepersoneel te verlichten nemen binnen toernikets en sensorsluizen de toegangscontrole over tot bureau- of administratiegebouwen, industrieterreinen, banken, openbare instellingen en vele andere inrichtingen. Ze zijn snel, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen.

Lees Meer
zutrittskontrollterminal

Toegangscontrole - toegang tot het bedrijfsgebouw 3

Om uw installaties en bijzonder gevoelige delen van uw bedrijf te beveiligen kunt u kiezen uit een groot aanbod aan terminals, sturingen en periferietoestellen voor de toegangscontrole. Deze oplossingen kunnen tot een toegangscontrolesyseem worden gecombineerd dat exact aan de door u gestelde eisen voldoet.

Lees Meer
Profielcilinder / cilindersloten - Kaba Penta

Toegangscontrole - toegang tot enkele ruimten en ruimtezones 1

De beveiliging van afzonderlijke ruimten en ruimtezones begint bij een mechanische sluitcilinder. Mechanische sluitsystemen zijn een gemakkelijke en veilige manier om uw bezittingen te beschermen. Toepasbaar bij 1 enkele deur tot complexe, veeleisende sluitplannen.

Lees Meer
kaba_elolegic

Toegangscontrole - toegang tot enkele ruimten en ruimtezones 2

Het nieuwste elektronische sluitsysteem, Kaba evolo, is een modulair en uitbreidbaar,draadloos (stand-alone) toegangsbeheersysteem. Kaba evolo omvat smartcards en elektronische sloten, bekroond met de iF design award, en vormt de ideale aanvulling wanneer aan een deur de veiligheidsstandaard verhoogd moet worden.

Lees Meer
zugriffskontrolle_9107

Toegangscontrole - toegangscontrole en IT-beveiliging

Voor de identificatie van gebruikers en de toegangscontrole aan een PC-werkplek heeft Kaba een USB-autorisatielezer ontworpen voor het registreren van informatie uit gegevensdragers. De PC-lezer kan met een willekeurige applicatie worden verbonden.

Lees Meer
zutrittskontrollsystem

Toegangscontrole - Kaba exos toegangscontrolesysteem

Het Kaba exos toegangscontrolesysteem zorgt voor online bewaking. Het is een veelomvattende oplossing voor toegangscontrole en beveiliging van gebouwen. Dit systeem beschikt over talrijke functies voor de bewaking en sturing van installaties in het gebouw zoals veiligheidssluizen, lezers en elektronische sluitcilinders.

Lees Meer