http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

Beveiligingsdeuren

Deze elektronisch gestuurde installaties organiseren de toegang van bevoegde personen tot veiligheidsrelevante zones: van eenvoudige toegangscontrole met ondersteuning van receptiepersoneel tot 1-persoons-toegang tot extra beveiligde afdelingen.
Het zeer gevarieerde modellenaanbod in aantrekkelijke ontwerpen is compatibel met elk toegangscontrolesysteem en is geschikt voor ingangen van bureaugebouwen, industriële installaties, banken, luchthavens en administratiegebouwen.

Beveiligingsdeuren - draaikruizen

Kerberos draaikruizen nemen ter ondersteuning van het receptiepersoneel de toegangscontrole over van administratiegebouwen, industrieterreinen, banken en vele andere inrichtingen. Ze zijn snel, betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen. Onze beproefde aansturings techniek regelt comfortabel de personenstroom, ook bij een hoge doorgangsfrequentie.

Lees Meer

Beveiligingsdeuren - heuphoge tourniquets

De heuphoge Charon tourniquets en zwenkdeuren zijn dankzij de vele designvarianten bijzonder geschikt voor veeleisende interieurontwerpen. In representatieve toegangszones of VIP-ruimtes regelen deze stijlvolle tourniquets en zwenkdeuren de stroom aan bezoekers en medewerkers.

Lees Meer

Beveiligingsdeuren - sensorsluizen

De productfamilie Argus-sensorsluizen werd ontwikkeld voor de toegangscontrole van personeel en bezoekers in ontvangstruimten van bedrijven en openbare gebouwen. De sluis is een met sensoren bewaakte doorgang met automatische, heuphoge zwenkdeuren die een comfortabele passage mogelijk maken, zelfs met grote tassen of koffers.

Lees Meer

Beveiligingsdeuren - menshoge tourniquets

De robuuste Kentaur tourniquets zijn bijzonder geschikt voor de betrouwbare beveiliging van buiteninstallaties. In combinatie met badgelezers regelen ze de toegangscontrole op een betrouwbare manier zonder inzet van personeel. Ze zorgen voor een geregelde richtingsgestuurde 1-persoons-passage.

Lees Meer

Beveiligingsdeuren - beveiligingsdraaideuren

Geryon beveiligingsdraaideuren beveiligen beschermde zones in een gebouw tegen het ongeautoriseerd betreden en bieden door de vele opties verschillende beveiligingsniveaus aan. Ze zijn met sensoren uitgerust, waarmee de binnenruimte wordt bewaakt.

Lees Meer

Beveiligingsdeuren - personensluizen

Elektronisch bewaakte Orthos veiligheidssluizen / personensluizen voldoen aan heel hoge veiligheidsvereisten en bieden een optimale beveiliging voor de gevoelige zones van een gebouw. Autorisatie van een medewerker vindt plaats via een kaartlezer tot geavanceerde biometrische identiteitscontrole in de binnenruimte van de sluis.

Lees Meer