Toegangs- en tijdregistratie

Al decennia lang biedt Kaba een uitgebreide range producten en oplossingen voor het registreren van diverse bedrijfsdata. Elke onderneming stelt andere eisen aan zijn (tijd-)managementsysteem. Om het even welke eisen u stelt, Kaba biedt de oplossing die bij u past! Ons productgamma gaat van eenvoudige oplossingen voor tijdregistratie tot de integratie in ERP-systemen en de omvangrijke registratie van bedrijfsgegevens (EDC).

De registratie van bedrijfsgegevens levert informatie over actuele toestanden en processen binnen de onderneming. Personeels- en ordergegevens, machinebezettings-, voorraads-, kwaliteits- en service-gegevens worden door de Kaba BDE/MDE terminals geregistreerd en aan een BDE- of ERP-systeem doorgegeven. Ons assortiment bestaat uit verschillende types BDE-registratietoestellen, zodat u de oplossing kunt selecteren die het best aansluit bij uw behoeftes.

Time and Attendance - B-web 93 00

Tijdregistratie

Elke onderneming stelt andere eisen aan hun tijdregistratiesysteem. Kaba heeft de oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen! Dit begint met eenvoudige systemen voor tijd- en aanwezigheidsregistratie tot een volledige integratie in uw ERP systeem voor uw bedrijfsdataregistratie (EDC).

Lees Meer
Werktijdregistratie - B-web 95 00

Werktijdregistratie

Werktijdregistratie voorziet in actuele data over de status van processen binnen een bedrijf. Gegevens over personeel, productie, machinecapaciteit, voorraad, kwaliteit en onderhoud worden geregistreerd in een Kaba terminal en daarna overgedragen naar een werktijdregistratie- of ERP systeem.

Lees Meer
Workforce management solutions - Company information systems

B-inspired Informatiesysteem

Kaba B-inspired is de razend simpele en flexibele communicatie tool met apps voor specifieke organisatorische vraagstukken, bijvoorbeeld voor vakantie en flextijd aanvragen, maar ook voor planning of reserveringen.

Lees Meer
Access Control

Toegangscontrole

Wie heeft waar, wanneer en hoe lang toegang? Wilt u uw pand, terrein en bezittingen op gecontroleerde wijze tegen ongewenste en ongeautoriseerde toegang beschermen, dan zijn intelligente producten, die als componenten met systemen en processen worden gekoppeld, noodzakelijk. 

Lees Meer
ERP Integrated Solutions

ERP oplossingen

Kaba is de leidinggevende producent van subsystemen voor tijdregistratie, toegangscontrole en registratie van bedrijfsgegevens met SAP. Meer dan 1.100 SAP-klanten maken gebruik van Kaba oplossingen.

Lees Meer
CardLink™ option for B-COMM

Communicatie

De belangrijkste functie bij de toegangscontrole, de tijdregistratie en de registratie van bedrijfsgegevens is de verwerking van de geregistreerde gegevens. Voor deze communicatie tussen de terminals en de toepassingssoftware stelt Kaba verschillende producten ter beschikking.

Lees Meer
Multifunction Terminal - B-Net 95 80

Multifunctionele terminal B-Net 95 80

De multifunctionele terminal B-Net 95 80 van Kaba kan op heel veel manieren worden ingezet. Werden terminals tot nu toe meestal voor een zeer specifiek doel ontworpen, gaat de trend met op PC-gebaseerde terminals nu steeds meer in de richting van multifunctionele terminals.

Lees Meer