http://www.kaba.nl/autocomplete.jsp

Luchthavens

Veiligheid en efficiëntie op luchthavens

De beveiligingseisen voor luchthavens zijn de laatste jaren toegenomen. Het grootste probleem is de toegangsbeheercontrole en de individuele identiteitscontroles. En toch verwachten passagiers, bezoekers en personeel dat deze controles snel en gebruiksvriendelijk uitgevoerd kunnen worden.

Ondertussen proberen de luchthavenautoriteiten de mensenstroom in hun terminals te maximaliseren, rekening houdend met de hoge veiligheidsnormen. Tegelijkertijd streven architecten en planningteams voortdurend naar een open, uitnodigende uitstraling.

Kaba heeft heel veel ervaring in toegangsbeheeroplossingen en hoge service gericht op luchthavens. Deze oplossingen werden speciaal ontwikkeld om aan de eisen van luchtvaartmaatschappijen en luchthavenautoriteiten tegemoet te komen: goede beveiliging en veiligheid, efficiënte passagiersstromen en optimaal slot management.

 • Geautomatiseerde boardingticketcontrole

  Betere passagiersstromen door geautomatiseerde boardingticketcontrole als de beveiligde zones van de luchthaven betreden worden (van landzijde naar…

 • Geautomatiseerde douanecontrole

  Kortere rijen en betere passagiersdoorstroming dankzij automatische paspoortcontrole bij douaneposten.

 • Self-boarding gates

  Beter slot management door de boardingtijd van passagiers te versnellen met behulp van automatische boarding sluizen.

 • Toegang VIP-lounge

  Passagiers hebben toegang tot de VIP-lounge via sensorsluizen, in plaats van aan de receptie te moeten wachten. Dit verhoogt de efficiëntie en…

 • Eénrichtingsgangen

  De eenrichtingsgangen garanderen veiligheid omdat aankomende passagiers efficiënt naar de volgende zone geleid worden, zonder de mogelijkheid om…

 • Douane-uitgang

  Efficiënte, veilige en handige uitgang voor passagiers met bagage, waarbij mensen van buiten de bagagehal niet naar binnen kunnen.

 • Ingang panoramaterras

  Tourniquets helpen de exploitant om de bezoekerstoegang op verschillende tijden van de dag te controleren en reguleren, bijvoorbeeld afhankelijk van…

 • Toegangsbeheer personeel

  Betere beveiliging door het controleren en beheren van personeelsingangen, die meestal op de grens van de openbare en beveiligde zones liggen.

 • Bescherming van de randgebieden

  Robuuste en weersbestendige tourniquets ter identificatie van personen en controle van voertuigen die het beveiligde luchthavengebied ingaan.