Laat u inspireren door onze oplossingen en wereldwijde ervaring

Naast de standaard oplossingen die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen, bieden we ook systeemconcepten die geschikt zijn voor specifieke branches of toepassingen. 

Door haar jarenlange ervaring met geïntegreerde toegangscontrole oplossingen weet KABA namelijk als geen ander dat een goed systeem slechts een deel is van de oplossing die u wenst. Uw organisatie kent verschillende bedrijfsprocessen en systeemgebruikers die optimaal op elkaar moeten worden afgestemd. Bovendien is integratie met andere bedrijfssystemen noodzakelijk om processen efficiënt te kunnen managen en informatie eenduidig te kunnen gebruiken.

KABA ondersteunt u graag bij het bedenken en realiseren van systeemconcepten op maat. Hierbij kijken wij vooruit en houden met een pragmatische projectbenadering de operationele aspecten op lange termijn in het oog. Met een breed netwerk aan bewezen partners is KABA in staat toegangscontrole en integratieconcepten van A tot Z voor u te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden.

KABA levert al meer dan 150 jaar oplossingen voor specifieke toegangscontrole toepassingen. Put uw kennis uit de installaties die wij wereldwijd hebben gerealiseerd en verbaas u over de mogelijkheden.