Visitor Check - Volledige audiovisuele toegangscontrole en registratie van uw bezoekers

Het Visitor Check concept van KABA is bedoeld voor ondernemingen die te maken hebben met groot aantal wisselende bezoekers zoals grote kantoorcomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen of fabrieksterreinen.

Met Visitor Check biedt KABA een grote variatie aan mogelijkheden om personen en voertuigen toegang te verlenen. Vanaf een receptiebalie of een loge heeft u de mogelijkheid om via beeld en geluid de bezoekers te woord te staan en tegelijkertijd te controleren of de situatie veilig is. Visitor Check maakt gebruik van het EXOS toegangscontrole systeem van KABA waarop een IP video-intercom systeem en IP camera’s zijn geïntegreerd.  Visitor Check biedt u standaard de mogelijkheid om de werkplek op uw receptiebalie of in uw loge geheel in te richten volgens de specifieke eisen die uw omgeving stelt.

Voor het registreren van bezoekers en voertuigen kunt de camerabeelden van personen en voertuigen met één druk op de knop vastleggen eventueel te voorzien van een notitie. Met de Visitor Management software module in EXOS heeft u tevens de mogelijkheid om bij de balie de gegevens van bezoekers vast te leggen en op eenvoudige wijze bezoekerspassen uit te geven.

Vistor Check wordt compleet met het grote assortiment toegangspoorten en deuren van KABA. De keuzemogelijkheid voor de toegang tot het terrein varieert van slagbomen en schuifpoorten voor voertuigen tot robuuste buitentourniquets als persoonsingang.

Voor toegang tot panden staan diverse automatische schuifdeuren ter beschikking. Uitgevoerd als beveiligingsdeur voor het 1 voor 1 binnen laten van personen tot grote draaideuren die meerdere bezoekers comfortabel tegelijkertijd naar binnen kunnen laten.